Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shtetet e Bashkuara janë të përkushtuara që statusi i Kosovës të zgjidhet brenda vitit 2006, ka thënë sot në Prishtinë i dërguari i posaçëm amerikan per statusin e Kosovës, Frank Wisner. Këto
komente, Wisner i bëri pas takimeve që zhvilloi me
udheheqësit më të lartë kosovarë, ndërkohë që ekipit negociues i është drejtuar me kërkesen që deri në definimin e statusit t’i adresoj dhe zgjidhë çështjet që kanë të bëjnë me pakicat.
XS
SM
MD
LG