Ndërlidhjet

PEKIN


Në kryeqytetin kinez do të ndërtohen 110 hotele të reja për vendosjen e turistëve dhe vizitorëve gjatë Lojërave Olipmike 2008.
Pekini ka 658 hotele me 109.000 dhoma, ndërsa planifikohet që deri në fund të 2007 të ketë 800.
XS
SM
MD
LG