Ndërlidhjet

LONDËR


Një anketë në Britani në prag të Kampionatit Botëror, tregoi se futbolli u jep njerëzve mundësinë për të shprehur mendimet dhe ndjenjat e tyre.
Pothuaj 2/3 e të anketuarve thanë se gjatë kohës që ndjekin apo luajnë futboll, ata janë më të gatshëm t'i shprehin ndjenjat që kanë.
Në anketë u përfshinë 500 meshkuj të moshës prej 18 deri 70 vjet.
XS
SM
MD
LG