Ndërlidhjet

PODGORICË


Mali i Zi menjëherë pas njohjes zyrtare do hapë përfaqësitë diplomatike fillimisht në vendet e rajonit dhe në Bruksel, Uashington, Moskë, Londër dhe Paris, ka deklaruar ndihmësministri i punëve të jashtme, Dragan Sekuloviç.
Ndërkaq ministri i punëve të brendshme, Jusuf Kalamperoviç ka thënë se Mali i Zi nga fillimi i vitit të ardhshëm do fillojë të lëshojë dokumentat identifikuese, pasaportat dhe letërnjoftimet.
XS
SM
MD
LG