Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut Soren Jessen Petersen do të marrë pjesë në takimin e Grupit të Kontaktit që zhvillohet nesër në Paris. Kjo është bërë e ditur pas takimit Jessen Petersen-Sejdiu.
Presidenti Sejdiu pas këtij takimi deklaroi se qëndrimi i Kosovës në procesin e bisedimeve mbështetet në standardet ndërkombëtare dhe të drejtën e popullit
të Kosovës që të jetojë i lirë sikurse edhe të tjerët
dhe se pavarësia është vullnet i popullit të Kosovës.
XS
SM
MD
LG