Ndërlidhjet

NAPA – SHTETET E BASHKUARA


Verërat e Kalifornisë janë vlerësuar si më të mira se ato të Francës nga një ekip ekspertësh ndërkombëtarë. Një kabërnet e vitit 1971, prodhim kalifornian fitoi vendin e parë, derisa llojet e verës bordo zunë vendet nga i gjashti në të nëntin.
Kjo garë mes verërave franceze dhe atyre kaliforniane organizohet prej 30 vitesh.
XS
SM
MD
LG