Ndërlidhjet

BEOGRAD


Serbia duhet të vendosë marrëdhënie konstruktive me Malin e Zi, deklaroi ambasadori amerikan në Beograd, Majkëll Polt.
"Ka momente në histori kur mundësitë duhen shfrytëzuar dhe tani është një prej këtyre momenteve", tha Plot, por ka shtuar se duket se Serbia po e humb këtë moment. Shqetësimi kryesor sipas Polt nuk janë joreformistët, por mungesa e artikulimit nga ana e qeverisë se ku dëshiron ta çojë vendin.
Lidhur me Kosovën amabasadori amerikan në Serbi theksoi se "Beogradi thotë se shqetësohet për çfarë ndodh me serbët e Kosovës. Ne na duhet që ata t'i japin fund retorikës së zvarritjes", tha Polt
XS
SM
MD
LG