Ndërlidhjet

KANË


Filmat nga vendet e Evropës Lindore këtë vit kanë pasur prani të shtuar në festivalin e filmit në Kanë të Francës. Kosova përfaqësohet nga Nehat Fejza i Concordia Pictures.
"Kjo është hera e parë që marr pjesë në Kanë dhe njëherësh jam producenti i parë nga Kosova në këtë festival" citon agjencia franceze e lajmeve Nehat Fejzën.
Fejza është duke punuar në dy bashkëprodhime, "Mbrëmja është anulluar" në bashkëpunim me Irlandën dhe "Ndërpreja e energjisë" me një partner gjerman.
XS
SM
MD
LG