Ndërlidhjet

TIRANË


Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha dhe ai i Kosovës, Agim Çeku deklaruan se pavarësia e Kosovës është e pashmangshme. Këto komente u bën pas takimit të tyre në Tiranë. Kryeminsiri Berisha u shpreh së vetëm një Kosovë e pavarur do të thotë më shumë agaranci në rajon. Ai vlerësoi rolin e kryeministrit të Kosovës dhe të qeverisë së tij në arritjen e standardeve dhe respektimin e minoriteteve. Zoti Çeku nesër në Tiranë takohet edhe me zyrtarë të tjerë të lartë të Shqipërisë dhe me liderë politikë.
XS
SM
MD
LG