Ndërlidhjet

VJENË


Ministrat e jashtëm të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian filluan në Vjenë një takim dy ditor për të ardhmen e Evropës.
Takimi vjen një vit pas dështimit të kushtetutës evropiane në referendumet e mbajtura në Francë dhe Hollandë.
Anketat e fundit të opinionit tregojnë se vetëm afro gjysma e evropianëve e shohin anëtarësinë në Union si diçka pozitive e kjo ka të bëjë veçanërisht me ftesat për anëtarësi që Brukseli i ka bërë vendeve të varfëra.
XS
SM
MD
LG