Ndërlidhjet

SOFJE


Autoritetet në pjesë të ndryshme të Evropës kanë arrestuar 41 bullgarë të përfshirë në trafikun e njerëzve, përfshi dhe atë të fëmijëve.
Arrestimet janë bërë në Itali, Bullgari, Gjermani dhe Austri, derisa 75 të tjerë janë nën hetime.
XS
SM
MD
LG