Ndërlidhjet

PRISHTINË


Bashkimi Evropian e filloi realizimin e projektit për ta ndihmuar Ministrinë e Drejtësisë në Kosovë.
Programi në vlerë prej 2 milionë dollarë do t'i ofrojë ministrisë ndihmën e ekspertëve të huaj dhe vendorë gjatë 18 muajve të ardhshëm, thuhet në komunikatën e BE-së.
Dje, Human Rights Watch e kritikoi sistemin juridik në Kosovë si joefektiv dhe paralajmëroi se ai paraqet kërcënim për stabilitetin e Kosovës në të ardhmen.
XS
SM
MD
LG