Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i Përgjithshëm i KB, Kofi Annan tha se vendet kanë dështuar në luftimin e sëmundjes HIV/AIDS, të cilës iu referua si "pengesë shkatërrimtare në progresin e njerëzimit".
Në fillim të takimit të Asamblesë së Përgjithshme kushtuar AIDS-it, Annan paralajmëroi se shumë pak është luftuar përhapja e sëmundjes në mesin e grave dhe vajzave.
XS
SM
MD
LG