Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës e ka cilësuar provokim për banorët, popullatën dhe për institucionet e Kosovës, ngjarjen e javës së kaluar në Krushë të Vogël. Grupet parlamentare u pajtuan se kishim të bënim me një ngjarje shqetësuese,
që nuk bën të përsëritet në të ardhmen.
XS
SM
MD
LG