Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sot është dita e fundit e konferencës së Kombeve të Bashkuara mbi luftën kundër SIDA-s.
Pjesëmarrësit janë të ndarë rreth tekstit final, ku parashihen masat për 10 vitet e ardhshme. Delegacione të vendeve myslimane dhe katolike kundërshtojnë përmendjen e fjalëve të tilla si prostituta, përdorues droge dhe homoseksualë.
XS
SM
MD
LG