Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Kofi Annan u ka bërë thirrje vendeve anëtare të organizatës botërore që ta përmirësojnë kuadrin ligjor për t'ia dalë mbanë me virusin HIV/AIDS.
Në përmbyllje të konferencës dy-ditore mbi luftën kundër AIDS-it, ai tha se gratë dhe vajzat janë viktimat më të shpeshta të sëmundjes.
Annan tha se virusi HIV/AIDS është sfida më e madhe e gjeneratës sonë, dhe ka kthyer prapa zhvillimin e njeriut.
XS
SM
MD
LG