Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shërbimi Informativ Amerikan CIA ka konfirmuar se zëri në videoincizimin e fundit, në të cilin kërkohet luftë kundër shiitëve të Irakut është i liderit të Al Kaides në Irak, Abu Musa Al Zarkaui.
Në këtë videoincizim Al Zarkaui kërkon që sunitët e Irakut të heqin dorë nga pajtimi me shiitët që sipas tij po vrasin dhe dhunojnë sunitët.
XS
SM
MD
LG