Ndërlidhjet

MEDVEGJË


Në Luginën e Preshevës po votohet sot për zgjedhjen e zyrtarëve lokalë. Partitë, koalicionet dhe grupet e qytetarëve do të garojnë për 35 vende këshilltarësh në komunën e Medvegjës, ndërsa në Bujanoc dhe Preshevë votohet edhe për kryetarët e komunave. Në regjistrat e votuesve janë përfshirë më se 70 mijë qytetarë me të drejtë vote, ndërsa vëzhgimin e zgjedhjeve po e bëjnë organizata të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG