Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sot në selinë e Misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë është nënshkruar protokolli për kthim vullnetar dhe të qëndrueshëm të të zhvendosurve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.
Protokolli i nënshkruar nga Dardan Gashi, përfaqësues i qeverisë së Kosovës dhe Milorad Todoroviq, përfaqësues i qeverisë së Serbisë është cilësuar i një rëndësie të veçantë dhe është rezultat i një punë njëvjeçare.
XS
SM
MD
LG