Ndërlidhjet

PRISHTINË


Lëvizja "Vetëvendosja" ka organizuar sot një protestë në të cilën ka kërkuar largimin e UNMIK-ut nga Kosova, të drejtën për vetëvendosje rreth statusit final të Kosovës, si dhe krijimin e mundësive për vende të reja pune.
Aktivistë të kësaj lëvizje kanë ngritur tenda para selisë së UNMIK-ut, ku siç është thënë, do të qëndrojnë deri në largimin e administratës ndërkombëtare në Kosovë.
XS
SM
MD
LG