Ndërlidhjet

PRISHTINË


Administrata e Kombeve të Bashkuara në Kosovë ka hedhur poshtë në tërësi vlerësimin e kryeprokurores së Tribunalit Ndërkombëtar në Hagë, Carla Del Ponte, për, sic thuhet, mungesën e bashkëpunimit të UNMIK-ut me këtë Tribunal. Zëdhënësi Niraj Singh, tha se në vetë raportin e Presidentit të Tribunalit, të prezantuar në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, nuk është ngritur asnjë shqetësim mbi bashkëpunimin e UNMIK-ut me Tribunalin. “Kryeprokurorja e Tribunalit ka bërë disa akuza të pabaza kundër UNMIK-ut, vecanërisht lidhur me rastin e ish kryeministrit të Kosovës dhe kryetarit të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinajt”, tha zoti Singh.
XS
SM
MD
LG