Ndërlidhjet

MOSKË


Liderët e Abkazisë dhe Asetisë Augore në Gjeorgji dhe të Pridnestrovles në Moldavi kanë nënshkruar deklaratën për bashkëpunim edhe në përpjekjet për jetësimin e pavarësisë. Në dokumentin e nënshkruar në qendrën e Abkazisë, Suhumi kanë konfirmuar kundërshtimin e largimit të forcave ruse nga këto territore. Ata kanë thënë se pas pavarësimit të Malit të Zi dhe mundësisë që dhe Kosova të bëhet e pavarur dhe ata duhet ta gëzojnë këtë të drejtë.
XS
SM
MD
LG