Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kombet e Bashkuara nuk kanë 30 milionë eurot që duhen për projektet që ndihmojnë kthimin e refugjatëve serbë në Kosovë.
Kjo është bërë e ditur nga Sandra Miçëll, e ngarkuar me kthimin në misionin e Kombeve të Bashkuara në Kosovë.
Miçëll ka theksuar se refugjatëve serbë që janë të gatshëm të kthehen në Kosovë duhet t'ua përmbushim disa kushte bazë si përmirësimi i infrastrukturës, i sistemit arsimor e shëndetësor dhe hapjen e vendeve të punës.
XS
SM
MD
LG