Ndërlidhjet

BRUKSEL


Në Bruksel sot fillon takimi i shefave të shteteve dhe qeverive të Bashkimit Evropian, ku do të diskutohet ardhmëria e Kushtetutës evropiane.
Pritet që Austria, si kryesuese e radhës e BE-së, të kërkojë nga vendet anëtare që vitit 2009 të jetë afati i fundit për zgjidhjen e çështjes së kushtetutës.
Gjithashtu pritet që në fund të takimit dy-ditor të miratohet edhe një deklaratë për Ballkanin Perëndimor.
XS
SM
MD
LG