Ndërlidhjet

BRUKSEL


Në Bruksel vazhdon sot takimi i shefave të shteteve dhe qeverive të Bashkimit Evropian, ku po diskutohet ardhmëria e Kushtetutës evropiane.
Shtetet anëtare u pajtuan që deri në fund të vitit 2008 të merret një vendim rreth Kushtetutës Evropiane. Gjithashtu pritet që në fund të takimit dy-ditor të miratohet edhe një deklaratë për Ballkanin Perëndimor. Në këtë deklaratë vihet në pahë se Bashkimi Evropian është i gatshëm për prani më të madhe në Kosovë pas përcaktimit të statusit.
XS
SM
MD
LG