Ndërlidhjet

PRISHTINË


Bashkimi Evropian ka filluar sot një projekt me vlerë prej 1 milionë eurosh për të aftësuar policinë kufitare të Kosovës.
Trainimi përqëndrohet në përdorimin e paisjeve të reja të vëzhgimit dhe ekzaminimin e dokumentave për të luftuar krimin ndërkombëtar.
Aktualisht në Kosovë veprojnë 2000 policë ndërkombëtarë, derisa Shërbimi Policor i Kosovës ka 7 mijë policë.
XS
SM
MD
LG