Ndërlidhjet

BRUKSEL


Në Bruksel përfundoi sot takimi i shefave të shteteve dhe qeverive të Bashkimit Evropian, ku u diskutua ardhmëria e Kushtetutës evropiane.
Shtetet anëtare u pajtuan që deri në fund të vitit 2008 të merret një vendim rreth Kushtetutës Evropiane.
Lidhur me zgjerimin e BE-së pjesëmarrësit thanë se dyert do mbeten të hapura.
Drejtuesit evropianë kanë miratuar një paketë ndihme të jashtëzakonshme me një vlerë prej 100 milionë eurosh për palestinezët.
XS
SM
MD
LG