Ndërlidhjet

BRATISLAVË


Në zgjedhjet parlamentare në Sllovaki numrin më të madh të votave e ka fituar Partia Socialdemokrate deri më tash në opozitë. Kjo parti ka fituar 29 për qind të votave. Ky rezulltat dhe humbja e reformistit Mikulash Xhurinda dëshmon se sllovakët e kanë përjetuar tranzionin të dhembshëm.
XS
SM
MD
LG