Ndërlidhjet

MOSKË


Kryengritësit çeçen janë zotuar që të vazhdojnë luftën kundër sundimit rus në Çeçeni, pas vrasjes së liderit të tyre Sadullajev. Në publikimin e tyre kryengritësit e përshkruajnë Sadullajevin si "martir" dhe thonë se vdekja e tij i inkurajon ata të vazhdojnë luftën e shenjtë.
XS
SM
MD
LG