Ndërlidhjet

TIRANË


Presidenti shqiptar Alfred Mojsiu ka kërkuar sot prej anëtarëve të Komitetit përkatës parlamentar që të arrijnë marrëveshje rreth reformës zgjedhore dhe i ka paralajmëruar se zhagitja që bëjnë pengon përpjekjet e vendit për t'u afruar me Evropën.
Mojsiu tha se reformat janë të nevojshme për zgjedhjet lokale që mbahen në fillim të vitit të ardhshëm dhe me qëllim të arritjes së standardeve demokratike që kërkohen nga bashkësia ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG