Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i ri i trupave të NATO-s në Kosovë i ka inspektuar trupat ndërkombëtare në Kosovë.
Gjeneral majori gjerman Roland Kather kaloi një javë në Kosovë, ku me zyrtarët e NATO-s, të Kombeve të Bashkuara dhe përfaqësuesit vendorë u njoftua për gjendjen politike dhe të sigurisë.
Kather do ta marrë komandën e 17.000 paqëruajtësve të KFOR-it më 1 shtator.
XS
SM
MD
LG