Ndërlidhjet

LONDËR


Një anglez që punon si teknik kompjuterësh tha se e ka paralajmëruar policinë për mundësinë e sulmeve terroriste që ndodhën në Londër, në korrik të vitit të kaluar. Martin Gilbertson i deklaroi gazetës "The Guardian" se ka biseduar me policinë për materiale të ndryshme anti–perendimore që i ka parë në një librari islamike , dhe se ju ka dërguar ato bashkë me emrat e dy sulmuesve të aktit terrorist në Londër.
XS
SM
MD
LG