Ndërlidhjet

SOFJE


Përfaqësuesit e 10 vendeve të Evropës Juglindore janë dakorduar sot që të ndërmarrin aksion të përbashkët për mbrojtjen e trashëgimisë historike.
Në deklaratën nga takimi në Varna, thuhet se forumi u përcaktua për strategjinë e bashkëpunimit në zbulimin, përdorimin dhe promovimin e momuneteve kulturore në rajon.
XS
SM
MD
LG