Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Një raport i programit për zhvillim të Kombeve të Bashkuara i lëshuar sot paraqet pasqyrë të zezë të shëndetit, punës dhe qështjeve tjera të romëve dhe të zhvendosurve tjerë në Ballkan pas luftërave të viteve të 90-ta. Raporti thotë se romët, refugjatët dhe të zhvendosurit deklarojnë se janë të privuar nga të gjitha komunitetet e vendeve të Ballkanit në pjesmarrjen e barabartë në zhvillim.
XS
SM
MD
LG