Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Agim Çeku dhe përfaqësuesit e vendeve të Grupit të Kontaktit i kanë vlerësuar pozitivisht të arriturat në zbatimin e 13 standardeve, të përcaktuara si prioritare për Kosovën.
Po sot, kryeministri Çeku ka deklaruar se vendimi i palës kosovare për takimin eventual me Beogradin në nivelet më të larta, do të merret në kuadër të Delegacionit kosovar për statusin.
XS
SM
MD
LG