Ndërlidhjet

UASHINGTON


Administrata e presidentit amerikan Xhorgj Bush ka hartuar listën e disa vendeve me prioritet të lartë në kundërvënien e ndjenjave anti-amerikane. këto vende nuk janë identifikuar, por dihet se në mesin e tyre janë Afganistani, Malajzia, Egjipti, dhe vende tjera të Lindjes së Mesme.
XS
SM
MD
LG