Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit ka miratuar sot një deklaratë ku dënon vrajsen e katër diplomatëve rus në Irak. Këshilli e miratoi deklaratën pasi hoqi pjesën ku iu bëhej thirrje forcave ushtarake të prira nga SHBA-ja të përmirësojnë sigurinë për diplomatët e huaj.

KUVAJT
Femrat në Kuvajt sot për herë të parë morrën pjesë në zgjedhjet parlamentare.
Në mesin e 250 kandidatëve për Asamblenë Kombëtare 28 janë femra.
Të drejtën për të votuar dhe për t'u zgjedhur femrat në Kuvajt e fituan para një viti.
XS
SM
MD
LG