Ndërlidhjet

KARLOVY VARY


Në qytetin Karlovy Vary të Çekisë sot hapet Festivali Ndërkombëtar i Filmit.
15 filma të konkurrojnë për Çmimin Globi i Kristaltë.
Në mesin e tyre janë filmi rus "Transit", filmi iranian "Mirupafshim jetë" dhe ai amerikan "Sherrybaby".
Festivali përfundon në 8 korrik.
XS
SM
MD
LG