Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori i Kosovës, Soren Jesen Petersen, sot e ka përfunduar misionin e tij në Kosovë dhe pas dy vjetësh të shërbimit, kthehet në familjen e tij në Shtetet e Bashkuara.
Ai ka pasur takime lamtumirëse me presidentin, Fatmir Sejdiu, dhe kryeministrin Agim Çeku dhe gjatë shëtisë në sheshin "Nëna Tereze" është takuar me shumë qytetarë.
XS
SM
MD
LG