Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Prishtinë sot është promovuar iniciativa e quajtur Reforma, që do të funksionoj në kuadër të Lidhjes Demokratike të Kosovës. Koordinatori Naser Rugova tha se Reforma është bashkim i pavarur i një grupi intelektualësh dhe i ekspertëve nga fusha të ndryshme, që direkt apo indirekt aderojnë në LDK. Ai mëtutje u shpreh se kjo iniciativë është e nevojshme tash, pas ndarjes nga lideri historik Ibrahim Rugova dhe se LDK-ja duhet të gjejë forcë dhe dije që të hedhë hapin tjetër të madh drejt së ardhmes. "Brenda LDK-së duhet të garojnë në mënyrë korrekte konceptet e ndryshme për zhvillimin dhe profilizimin e partisë konform dinamikës së proceseve të gjithmbarshme", tha Naser Rugova gjatë promovimit të inciativës Reforma.
XS
SM
MD
LG