Ndërlidhjet

TEHERAN


Lideri suprem i Iranit, Ajatollah Al Khameni, ka urdhëruar privatizimin e kompanive industriale të vendit, me përjashtim të atyre nga sektori i naftës dhe gazit. Ky veprim do të ketë ndikim të madh në ekonominë iraniane.
XS
SM
MD
LG