Ndërlidhjet

TIRANË


Komisioni hetimor parlamentar për aktivitetin e prokurorit të përgjithshëm do t'i propozojë Parlamentit që ti kërkojë presidentit shkarkimin e kryeprokurorit Theodori Sollaku. Kjo, pasi sipas raportit përfundimtar të komisionit parlamentar, prokurori i përgjithshëm me veprimet dhe mosveprimet e tij ka shkelur rëndë ligjet. Anëtarët e opozitës në komisionin në fjalë nuk kanë marrë pjesë në hartimin e raportit.
XS
SM
MD
LG