Ndërlidhjet

PRISHTINË


Klubi Barcelona, kampion i Spanjës dhe Evropës, ka aftësuar mbi 200 fëmijë dhe 80 trajnerë të Kosovës rreth futbollit modern. "Kjo është mënyra me të cilin ne e ndajmë dashurinë për futbollin me gjithë botën" deklaroi ish lojtari i Barcelonës dhe kombëtares spanjolle, Hulio Alberto. Ai ka qëndruar në Prishtinë, Prizren, Suharekë dhe Mitrovicë. Kjo nismë ishte iniciativë e grupit të tifozëve të Barcelonës në Kosovë.
XS
SM
MD
LG