Ndërlidhjet

PRISHTINË


Suksesi më i madh i drejtuesve të Universitetit të Prishtinës dhe ajo çka pret Qeveria e Kosovës nga ky institucion, është që ta mbajnë universitetin larg politikës, ka thënë sot kryeministri i Kosovës Agim Çeku gjatë vizitës në këtë Universitet. Ndërkaq, Enver Hasani, rektor i Universitetit të Prishtinës, i cili në këtë post është zgjedhur ditë më parë, ka theksuar se drejtuesit e Universitetit do të bëjnë përpjekje për ta kthyer këtë Universitet në gjendje normaliteti dhe të ligjshmërisë.
XS
SM
MD
LG