Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti i Rusisë Vladimir Putin sërish ka deklaruar se pavarësia e Kosovës mund të shërbejë si precedent për rajonet tjera siç është Osetia Jugore dhe Abhazia, dy territore pro ruse në Gjeorgji. Presideti rus Vladimir Putin ka ftuar për standarde të unifikuara globale në zgjidhjen e çështjeve siq është ajo e Kosovës.
"Të thuhet se Kosova është një, ndërsa Abhazia dhe Osetia Jugore diç tjetër nuk është e drejtë" ka deklaruar presidenti rus Vladimir Putin.
XS
SM
MD
LG