Ndërlidhjet

PRISHTINË


Këshilli i Përgjithshëm i LDK-së ka mbajtur një mbledhje me dyer të mbyllura në të cilën është përcaktuar dinamika e zgjedhjeve të përgjithshme brenda kësaj partie.
Këshilli i Përgjithshëm ka vendosur që zgjedhjet të fillojnë më 7 shtator dhe të përfundojnë më 7 nëntor. Një maj më vonë Kuvendi i ri i LDK-së do të zgjedhë edhe kryetarin e partisë.
XS
SM
MD
LG