Ndërlidhjet

HAGË


Në Tribunalin e Hagës, më vonë gjatë ditës, vazhdon procesi kundër ish gjashtë zyrtarëve të lartë të Serbisë, të akuzuar për krime të luftës në Kosovë. Ata akuzohen për fushatën e vrasjeve dhe të dëbimit të më se 800 mijë shqiptarëve nga Kosova, në vitet 1998-99.
XS
SM
MD
LG