Ndërlidhjet

STRASBURG


Këshilli i Evropës ka kritikuar policinë shqiptare për përdorim të torturës dhe keqtrajtim të personave që gjenden në paraburgim.
Raporti i Këshillit të Evropës nënvizon dhe kushtet e vështira në burgjet shqiptare siç janë numri më i madh i të burgosurve se kapacitetet aktuale dhe kushtet e këqija sanitare në to.
XS
SM
MD
LG