Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës, Agim Çeku ka qëndruar sot në disa vendbanime në Dragash dhe Prizren ku jetojnë pjesëtarë të pakicës boshnjake. Kryeministri Çeku u ka folur pjesëtarëve të komunitetit boshnjak në gjuhën e tyre duke u thënë se pavarësia e Kosovës do të thotë ardhmëri më e mirë për të gjithë.
XS
SM
MD
LG