Ndërlidhjet

SHËN PETERSBURG


Vendet anëtare të grupit G-8 kanë miratuar deklaratën për "Strategjinë e sigurisë energjetike", në të cilën hetohen dallimet në çasjen ndaj energjisë bërthamore dhe ndryshimeve klimatike.
Vendet e grupit G-8 janë pajtuar se rritja spektakulare e çmimit të naftës paraqet problem serioz dhe se është shpejtuar nga kriza libaneze.
XS
SM
MD
LG